Bericht versturen
Thuis

Guangzhou Glamour Beauty Cosmetics Co.,Ltd

Certifications
China Guangzhou Glamour Beauty Cosmetics Co.,Ltd certificaten
China Guangzhou Glamour Beauty Cosmetics Co.,Ltd certificaten
Customers Reviews
Ik breng een werkelijk goed jaar met zulk een verantwoordelijke en zeer charmante verkoper door aangezien u.

—— Ivan

De tatoegeringsmachine werkt zeer goed en de inkt is mooi

—— Philippe MALET

de kwaliteit voor producten is zeer goed, hebben wij samenwerking meer dan 10years, hoogte - kwaliteitsproducten en de goede dienst. De tatoegering die room gevoelloos maken is zeer zeer goed, onze cliënten zeer als het, is pigment.machine ook goede .with al hoogte - kwaliteit.

—— Elizna Zuid-Afrika

Ik ben online Chatten Nu

Guangzhou Glamour Beauty Cosmetics Co.,Ltd

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Guangzhou Glamour Beauty Cosmetics Co.,Ltd Guangzhou Glamour Beauty Cosmetics Co.,Ltd Guangzhou Glamour Beauty Cosmetics Co.,Ltd Guangzhou Glamour Beauty Cosmetics Co.,Ltd Guangzhou Glamour Beauty Cosmetics Co.,Ltd Guangzhou Glamour Beauty Cosmetics Co.,Ltd Guangzhou Glamour Beauty Cosmetics Co.,Ltd Guangzhou Glamour Beauty Cosmetics Co.,Ltd Guangzhou Glamour Beauty Cosmetics Co.,Ltd Guangzhou Glamour Beauty Cosmetics Co.,Ltd
De fabriek Opbrengslijn Bureau Druk Logo Line Pakhuis machinelijn Machinelijn 2 Bedrijf opleiding Schoonheidsmarkt 2021 Schoonheidsmarkt in Gaungzhou

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Agent
Importeur
Exporteur
Verkoper
Andere
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : F&E, L&V, BM&W, Co&Co, YC, G.KOU
Aantal werknemers : >200
Jaarlijkse omzet : 7Million-13 Million
Opgericht Jaar : 01
Export pct : 80% - 90%

Gevestigd in 2005, worden een professionele fabrikant en een exporteur die bij het ontwerp, de ontwikkeling en de productie van de permanente producten van de make-uptatoegering betrokken is. Hoofdproducten: de permanente make-upmachines, naalden, handpennen, beschikbare microblading pennen, bladen, pigment, praktijkhuiden, goud betekenen beugels, wenkbrauwenpotloden, inktkoppen enz.

Wij worden gevestigd in Guangzhou, met geschikte vervoerstoegang. Elk van onze producten voldoen aan internationale kwaliteitsnormen en in een verscheidenheid van verschillende markten over de hele wereld zeer gewaardeerd.

Wij kunnen ook OEM de dienst voor u aanbieden en producten volgens uw vereiste aanpassen. Behandelend een gebied van de vierkante meters van 1000m2, hebben wij nu meer dan 100 werknemers, een jaarlijkse omzet die USD 1.000.000 overschrijdt, en voeren wereldwijd momenteel 50% van onze producten uit. Onze goed uitgeruste faciliteiten en uitstekende kwaliteitscontrole door alle productiestadia laten ons toe om totale klantentevredenheid te waarborgen. Als resultaat van onze hoogte - kwaliteitsproducten en eminente klantenservice, hebben wij een mondiaal verkoopnet Zuidoost-Azië bereiken, en Europe.If die bereikt u geinteresseerd in om het even welk van onze producten bent of een gepaste volgorde zou willen bespreken, alstublieft vrij voelen om ons te contacteren. Wij verheugen ons op in de nabije toekomst het vormen van succesvolle zakelijke relaties met nieuwe cliënten rond de wereld.

 

 

Als resultaat van onze hoogte - kwaliteitsproducten en eminente klantenservice, hebben wij een mondiaal verkoopnet bereikt die Zuidoost-Azië, en Europa bereiken.

 

China Guangzhou Glamour Beauty Cosmetics Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0

China Guangzhou Glamour Beauty Cosmetics Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 1

China Guangzhou Glamour Beauty Cosmetics Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 2

 

China Guangzhou Glamour Beauty Cosmetics Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 3

Contactgegevens
Guangzhou Glamour Beauty Cosmetics Co.,Ltd

Contactpersoon: Mr. Allen

Tel.: 86--18565509466

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)